Thursday, February 11, 2010

September 2010 yang di tunggu...

Salam petang Khamis....



Ummi rasa bila  kawan-kawan blog ummi tgk gambar atas tuh ..may be dah dpt agak ya apalah criter entry ummi ya...:):):) Alhamdullilah tahun nie bertambah lagik ahli keluarga ummi nih... dr berdua jadi bertiga...dr bertiga jadik berempat...dr berempat jadik berlima.... Plan nak tambah ahli sepatutnya tahun lepas lagik tapi dgn keadaan yg tak mengizinkan terpaksalah postpone dulu....syukurlah apa yg di plan tahun nie dapat...insyaallah bulan september akan datang baby nih lahir...

Ummi skrang dah 8 weeks 5 days, sebelum nih blum sempat ummi nak bercerita kat blog nih...abah damia & marha suka dgn berita nih...nampak gaya abah damia & marha kene kerja keras nih nak menanggung anak yg makin bertambah nie... damia n marha dah tahu tapi diorg nih nak tunggu perut ummi besar dulu baru diorg ckp baby ada kat perut ummi nie...
Ummi nih alahan tak ade sgt...cuma selera makan ajer kurang skit....terpaksa memilih skit makan...biasanya awal peknan abah damia & marha yang kene....demam la....mengantuk la... semua anak dia mcm tuh...tp tak lama la... itu ummi dah agak bila abah damia dah demam-demam tak larat masa sebulan peknan tuh...nie mesti ummi peknan kot...bila check memang betul....maybe kebetulan kan:):):)...

Apa-apa pun masih panjang lagik masa nak menunggu kelahiran nie...doakan ummi sihak sehingga baby nie keluar...

5 comments:

zila said...

ahaks..menjadi planning ko tahun ni zira...memang mengikut apa yang ko plan lah..hehehe..hebat la..tapi aku jalan dulu lah...ko lepas raya pulak ek...dapek anak syawal la nanti...by the way..TAHNIAH..jaga diri tau.

Ummi... said...

itu lah...syukurlah sgt sebab yg di plan dpt...tak pe aku bagi peluang ko jln dulu tak kan nak lawan senior kan hehehe, mekasih la..sama-sama kita berdoa agar dipermudahkan masa bersalin nih...

no need to reveal said...

Zira, congrats hehehe...jaga kandungan baik2...jangan lasak2 sangat heheeh

Ummi... said...

ma..thank you...sy nih jenis jalan laju-laju....kadang-kadang tak tersedar diri nih peknan...:):):)

fani said...

tahniah... murah rezeki 2010 ni yer.. alhamdulillah..

kim salam kat papa rock tuuuu....