Monday, November 10, 2008

Antie Rokina

antie kina and a third child...nadirah
nadirah dah setahun

a second child... sofea dah 4 tahun


a first child...yasmin. Dah standard 1

Siapa x-kusza mesti kenal antie kina nih...class mate masa kat kusza tahun 1996-1998, nih sama-sama geng dgn mamahakim, antie noni, antie fatma, mamaodah iloh jugak nih :),
ummi memang selalu contact dgn antie kina nih...mlm sabtu lepas dia dtg umah transit jap dr terengganu sebab esoknya dia dan anak2 ada flight ke london, dia pergi dr sini sendiri dengan anak-anak dia...husband dia dah tunggu sana...pergi bercuti ke london pastu pergi paris then baru pergi machester, ekceli husband dia ada course kat norway sebelum raya lepas...dia nak ikut tapi kene tunggu yasmin habis sekolah dulu...nie second time dia pergi sana..pe lagik ummi ambik peluang le kirim kasut clark untuk anak-anak ummi, sebab dia cakap bleh dpt dgn rege 3, 4 pound je kasut clark budak-budak, sebab dia pergi kat mcm factory clark...

rasanya kawan-kawan ummi ramai dah lama tak jumpa dgn antie kina nih... sempat gak ummi capture gambar anak-anak dia nie...antie kina nih mcm dulu-dulu jugak...happy go luck dia tu lah:)

8 comments:

Mama OdahIloh said...

Rindunya nak jumpa kina. Skang ni kalau hubby dia dah takde sini, lagi susah la nak jumpa sebab mesti dia slalu travel ke sana. Bahagia tengok member kita ni. Anak dah besar, meriah hidup.

Ummi Damia & Marha said...

kina mcm dulu la..kalut & happy sokmo, skrang dia dah duk ganu...klu balik kg mmg slalu jumpa dia la..

Roshidatun said...

bestnye still contact kengkawan lama..salam tu zira..

- another x cmate :D

Ummi Damia & Marha said...

kak shida? akak..camner nak contact akak nih..please...lamanyer tak jumpa...

Roshidatun said...

masih ingat kat akak ekk..
tu la internet ni kan ntah camna la akak ni tersinggah kat setanggi kasih nih..hehehe cam jejak kasih lak..sonok baca blog awak nih..rajin awak cam dedulu gak..especially bab2 makan nih..memang tak lapo la kalau ngan awak nih..ehehhe

Mama OdahIloh said...

alamak, kak shida ke?..isk lama tak jumpa kakak sorang ni. Senyap je dia.

Umar said...

tengok kina je mesti tringat dialog dia "noni, apa pandang2...ade utang ke?"...hehehehhe...mesti sbb mata den nih membulat je if tgk org kot...ekekekek..anyway, dah besar2 anak kina...comel2 n baik sopan jee anak dia... :)

kak shida kah itu....rindulah plk...hehehhe

Ummi Damia & Marha said...

lawoklah awok nih noni...biasalah kina tuh sokmu suker bergurau kan...
bestkan kalau kiter jumpe ramai-ramai nih...