Monday, August 11, 2008

Jalan-jalan naik tren



dlm tren pun nak buat aksi jugak....

ummi, damia & marha, sonoknyer dia..




abah, damia & marha


marha yang tak nak duduk diam

tgk aper tu marha....




Dari ari jumaat lagik dah janji dgn damia nak naik tren nak pegi kl....dah lama dia nak naik tren ummi ni...tren nie lah tiap-tiap ari ummi naik dr klia-kl sentral nak pegi kerja... so ari sabtu tu planning nak pi ke kl sentral naik tren, pastu nak naik monorel lok nak pi bukit bintang n plaza lowyat.... tup-tup kwn abah damia n marha call nak ikut jugak nak pi low yat tu nak cari brg-brg komputer jugak...so diorg ajak pi dgn keta dia...damia tak nak pi naik keta...merajuk2 da...... so pikir-pikir...balik ajer lah naik tren tu...ok la sampai jugak hajat nak naik tren ..... balik tu dr plaza low yat ke kl sentral naik monorel, then dr kl sentral ke salak tinggi naik erl ummi , dah parking keta siap-siap kat salak tinggi tuh, nak parking kat airport jauh lak nak jalan, biasa abah damia n marha drop ajer ummi klu nak pi kerja kat airport tu....senyum lebar la damia marha tuh....ekceli damia dah kali 3 naik tren...marha ajer first time susah betui nak control dia dlm tren tu.... dlm monorel tak sempat nak ambik gambar sebab ramai benor makhluk manusi nih...ummi tgk ramai couple ajer... ekekke tingat zaman cintan cintun dulu naik komuter tu pi kl hehehehhehe..... dlm erl nih kurang skit org ....hari kerja ajer ramai org...hujung minggu tak ramai org sgt.... penat sungguh ari tuh dgn perangai marha tu lagik...tapi happy sebab anak-anak happy..... alhamdullilah...

2 comments:

k0T! onlibusinessmen said...

This is really nice and awesome, I like it.
If I had a roll of celluloid in the filmbay of my camera,
I would take a snapshot and create a digital image and
a neat screensaver of it, that's for sure.
Take care,
Ben

Ummi damia&marha said...

thank you!